229253.jpg
Kokeilen tässä nyt ihan uutta ulkoasua blogilleni. Oli vaikeaa löytää mitään mieleistä, halusin säilyttää punaisen värityksen mutta lisätä blogiin hieman vintage- tai retrohenkeä. Nyt siis kokeilussa tällainen sivupohja Bluelta, kiitokset hänelle! Olisi hauskaa kuulla kommentteja tästä pohjasta. Itseäni hiukan häiritsee koko systeemin sijoittuminen näytön oikeaan reunaan. Haluaisin, että koko systeemi olisi tismalleen näytön keskellä, mutta ehkä 21" näyttöni on liian suuri siihen... Tiedän lisäksi, että olen ihan käsi näiden tietokoneiden kanssa, ja luultavasti tuon systeemin siirtäminen keskelle onnistuisi vallan mainiosti jos vain osaisi.

Jos satutte löytämään jostain jotain hauskoja, punasävyisiä vintage/retrohenkisiä sivupohjia, niin saa vinkata kommenttilootaan.

Nyt seuraavaksi aherran saadakseni blogini tälle vuodelle päivitetyksi, eli poistan toimimattomat blogilinkit ja muut jutut, joita en enää tarvitse. Tässä muuten hyvä musiikkivideo yhdeltä lempibändeistäni. Tämä kuvaa hyvin fiiliksiä tällä hetkellä: