Nyt olen ollut taas monta päivää ihan muissa maailmoissa. Se aiemmin mainitsemani Nokian 7390 nimittäin saapui postissa! Käytännön ihmelapsena onnistuin sen melkein hajottamaan jo siinä vaiheessa, kun piti itse osata koota se eli tunkea sinne pienen pienen pieni micro-SD-musitikortti yms sälää sisään ja vielä saada siihen takakuoret ja kaikki kiinni. Ihan totta, siinä meni kauan ja ilman Nokian sivuilta löytyvää videomuotoista käyttöopasta en olisi ikinä ehkä selvinnyt siitä ohjekirjan avulla. No, kun sain sen koottua niin pari päivää onkin sitten hurahtanut ihan vain sen uusia ja ihmeellisiä ominaisuuksia opetellessa. On se vaan kaunis luuri. x) Laitan siitä teille kuvan tänään myöhemmin. Mieskin sai muuten tällä viikolla töistään uuden luurin, joka ei kenties ole vielä edes ihan markkinoille asti ehtinyt. Tai ehkä on nippanappa. Se päihitti kyllä teknisiltä ominaisuuksiltaan minun söpöni aivan mennen tullen, siinä on mm. 5 megapikselin kamera ja kaikkea muuta, mistä en ymmärrä mitään. Ja näyttö näytti yhtä terävältä kuin hyvässä televisiossa. Hähää, minun puhelimeni on silti kauniimpi! Että kyllä meillä nyt on pelit ja vehkeet.

Muuten sairasloma on mennyt aivan loistavasti, olen vähän tajunnut levätäkin vaikka kävinkin tekemässä yhden tentin ja osallistuin yhdelle luennolle. Silmä alkaa olla jo aika paljonkin parempi. Voi olla, että en silti kykene ensi viikolla vielä aivan kaikkiin töihini (lähinnä sen takia, että jotkut asiakkaat saattaisivat säikähtää). Koti sen sijaan ei voi odottaa siivoustaan enää yhtään kauempaa, on käytävä tänään toimeen tai kohta tänne saa tulla siivoamaan raivaustraktorilla.

Nyt olisi ihanaa viettää rauhaisa viikonloppu vaikka elokuvia katsellen.

p.s. Aivan ihana jäätelönautinto: valion vaniljajäätelöä, kinuskikastiketta oikein roimasti ja päälle murennettuna pistaasipähkinää. En olisi ikinä uskonut, että pystyisin syömään melkein puoli litraa jäätelöä, mutta nyt se on todistettu, että kyllä pystyn.