Voihan korkkarijuoksut sentään! Nelonen mainostaa erittäin näkyvästi Helsingissä naisille järjestettäviä korkokenkäjuoksun SM-kisoja. Kyseisen aivottoman tapahtuman keksiminen osoittaa televisiokanavalta vähintäänkin kyseenalaista käsitystä naissukupuolesta ja lisäksi lievää arvostelukyvyn puutetta. Toivottavasti kanavalla on vakuutukset kunnossa ja ensiapu paikalla, kun joku voitontahtoinen kilpasisko katkaisee kilpailun tuoksinassa nilkkansa...


Onhan se kiva, että naiset huomioidaan. Sekin on mukavaa, että naisellisuus ei ole kirosana, ja naisellisuuttaan saa tuoda nykyään vapaasti esille. Onko sitä kuitenkaan tarpeen ylikorostaa osallistumalla korkokenkäjuoksuun? Täytyykö naisellisuudesta tehdä yliampuvaa ja säälittävää viihdettä? Nostaako se naisten uskottavuutta, tai mikä kiinnostavampaa, kilpailun järjestävän televisiokanavan uskottavuutta? Saavuttavatko he kenties tempauksellaan lisää naiskatsojia? Ettei vain tässäkin kyse olisi ns. ylentämällä alentamisesta, jota on naisiin kohdistettu maailman sivu.

Tsemppiä vaan korkkarijuoksuun, siskot. Älkää tulko sitten minulle valittamaan, jos matkalla katkesi nilkka tai kynsi. Järjen saa pitää päässä... Pahoin pelkään, että korkkarijuoksuun on tulossa niin suuri osanotto, että mikä tahansa yksittäisen naisen esittämä yksinäinen protesti hukkuu niiden korkokenkien koroista lähtevään kopinaan.

Ugh, sairaslomalainen on puhunut. Tänään olen kerännyt itselleni lisää kokemuksia kaikkien opiskelijoiden painajaisesta, YTHS:n sairaanhoidosta... Niistä lisää tuonnempana.

Edit.: Ja TÄSSÄ hiukan faktaa korkokenkien käytön terveydellisistä vaikutuksista.