Tartunpa tähän sitten minäkin. Tässä kuusi oudointa (ehkä..?) asiaa minusta:

1. Minulla ei ole stereonäköä. Silmälääkärini ovat tämän todenneet. Kuitenkin on toisaalta mitattu, että avaruudellinen hahmotuskykyni pitäisi olla keskimääräistä paljon parempi; ja myös piirrokseni todistavat, että näen syvyyksiä ja hahmotan eri ulottuvuudet ilmeisesti samaan tapaan kuin muutkin ihmiset.. Autoakin saan ajaa, enkä näe kahtena. Mielestäni olen aina nähnyt aivan normaalisti. Luulen että ne hölmöt suttukuvat, joissa pitäisi alkaa nähdä kummallisia hahmoja tai kuvioita, ovat vain humpuukia. xP Stereonäkö, pyh, kuka sitä tarvitsee..?! (Mitä sillä muuten oikeasti tekee..?)

2. Olen jäänyt koukkuun nettipeli Travianiin, jossa kasvatan innolla gallialaisten kylää. Voiko oudompaa enää olla. Hys, älkää kertoko kenellekään. (Huomenna saatan päästä erääseen liittoutumaan, jeee!)

3. Nukun makuuhuoneen ovi (ja kaikkien komeroiden ovet) kiinni. Aina.

4. Voileivän päällisten järjestyksellä On merkitystä. Juusto kuuluu alimmaiseksi, sitten kurkut, sitten tomaatti ja sitten paprikat ja mahdolliset muut höysteet. Auta armias jos se juusto on niiden muiden juttujen päällä.

5. Miellän ihmiset sekä musiikin väreinä. (Tarkoittaa sitä että niistä nousee välittömästi mieleeni mielikuva jostakin tietystä väristä/väreistä. Myös maut miellän helposti väreinä. Koen visuaalista melua aivan yhtä paljon kuin auditiivista. Näköaistin lisäksi erityisen tärkeä aisti minulle on kosketusaisti. Kaupoissa shoppailen vaatteeni aika pitkälle sen perusteella, miltä mikäkin materiaali tuntuu. Miehen mukaan tähän liittyy myös tapa rähmiä ja tökkiä tietokoneen näyttöä, jonka tuloksena se on täynnä sormenjälkiä. Välillä olen yliherkkä joillekin äänille ja saatan kokea jotkin tietynlaiset äänet todella häiritseviksi.

6. Keräilen kiviä, puolijalokiviä ja jalokiviä. Interraililla ollessani kannoin rinkassani euroopan läpi Kreikasta varmaan kilon ihania, täydellisen sileitä ja pyöreitä, upean pastillisia rantakiviä. Olen ostanut kaikilta viimeisiltä matkoiltani kiviä (tai samaan kategoriaan laitettavia); Tunisiasta onyxia, Itävallasta hematiittia, ruusukvartsia, sodaliittia ja rodoniittiä, Virosta meripihkaa, onteloakaatin ja lapis lazulin. Kivikokoelmassa taitaa tällä hetkellä olla monta kymmentä eri kivilaatua eri väreissä ja kokoluokissa. Tällä hetkellä on pienoinen säilytysongelma, pitäisi keksiä jokin järkevä säilytyskeino kiville. Jokin lasillinen lokerikkotyyppinen ratkaisu voisi olla paras. Tällä hetkellä fluoriitti ja spektroliitti ovat ehdottomia lempikiviäni. Eipäs, vaan sittenkin makeanveden helmet ja jade... Eipäs, vaan..

Tässä siis outoutta kerrakseen. Haastan tähän omituisten otusten kerhoon erityisesti Hillon, Tähden ja Syanidin. Kaikki muutkin saavat minulta vapaasti napata tämän haasteen! Toivottavasti ette vielä ole ehtineet outoilemaan... (Kaikki meistä ovat enemmän tai vähemmän outoja omalla tavallaan!)