Kädessä minulla on tällä hetkellä: Kaksi kivirannekorua, molemmissa kivet ovat ns. sirun tai chipsin muotoisia. Toinen on vaaleahkoa ametistia ja toinen fluoriittia.

Asuni tällä hetkellä: Tummansiniset farkut, musta v-aukkoinen neule jonka alla ruskea v-aukkoinen toppi, viininpunaiset sukat, valkoiset tennarit ja vaaleanpunainen huivi. Ei sitä aina muista katsoa peiliin, ennen kuin lähtee ulos... x) Alusvaatteita en paljasta!

Aamupalaksi söin: Karpalomehua ja persikkajogurtin.

Illan aion viettää: Nukkuen ja siivoten. Ehkä myöhemmin illalla voisi vuokrata jonkin hyvän elokuvan.

Mikä minua askarruttaa tällä hetkellä: Koska kesätyöpaikastani soitetaan ja vahvistetaan vielä kerran kesätöiden saanti. Miksi puhelin ei jo soi? Stressaan.

Tällä hetkellä kuuntelen: Ilmastointilaitteen surinaa. Olen yliopiston kirjastossa ja palellun kohta tähän ilmastointiin.

Tällä hetkellä suunnittelen: Mitä ruokaa laittaisin viikonloppuna, mitä hankkisin kaverin vauvalle lahjaksi ja kaverille läksiäislahjaksi. Suunnittelen myös aloittavani italian alkeet syksyllä, olen menossa Venetsiaan lokakuussa.

Jääkaapistani löytyy tällä hetkellä: En millään voi muistaa kaikkea, mutta ainakin luomumaitoa, mehua (Juissia kahta laatua), margariinia, Hovi-juustoja, Oltermannia, Prinssiryynäreitä (hei, meillä asuu myös mies..), Velkopopovickya (kirjoitettiinkohan se noin, no sitä tummaa tsekkiolutta kuitenkin..), portugalilaisia kummallisia pikkupurkkeja joissa on mm. porkkanamarmeladia, halpaa italialaista punaviiniä mehutölkin tapaisessa systeemissä, tomaattia, punasipuleita, paprikaa, punaista ja vihreää thai-currytahnaa, valkosipulia, inkiväärinjuurta, punaisia chilejä, miehen mummon tekemää maailman parasta mustikkahilloa... Tässä kohtaa muistini alkaa prakata, mutta mielikuvissani on rehellisyyden nimissä myös kaikenlaisia luultavasti epäillyttävän vanhoja, kuivuneita, muumioituneita ja kökkäreisiä ruokatuotteita, jotka pitäisi ensitilassa heittää menemään tai ne kävelevät kaapista ulos itsellään. Ai niin, siellä ylhäällä lokerossa on myös tiikeribalsamia ja erään mestarin valmistamaa lääkitsevää rohdosta, joka auttaa vaivaan kuin vaivaan ja joka on peitetty tiukasti muoveilla, ettei sen pistävä haju leviä kaappiin.

Käyttämäni shampoot ja hoitoaineet: Repair rescue shampoo ja hoitoaine, merkki muistaakseni Wella.

Deodorantti: Tällä hetkellä Nivean Pearl Beauty-deo.

Parfyymi/tuoksut: Useita erilaisia, tällä hetkellä mieluisin on Escadan Sunset Heat, luultavasti siksi koska se on hedelmäinen ja piristää. Muita mitä hyllyltä löytyy: Diorin J'adore (kultahippuversio), Nina Riccin Premiere Jour Lucky Day, Escadan Magnetism ja Magnetic Beat. Mies pitää minut hajuvesissä; hurraa työmatkat. ;)

Haastan tähän loisteliaaseen itse keksimääni meemiin kaikki ne, joilla liikkuu päässä samankaltaisia ajatuksia tai käyttävät jotain samaa tuotetta.