299973.jpg
Matkakuumetta pahasti ilmassa... Huomenna lähdetään Tallinnaan! Ihana, keskiaikainen vanha kaupunki siellä odottaa... Hieman takapakkia saatiin tosin jo tänään, kun pikapaatti, jolla meidän oli tarkoitus jo päivällä mennä, perui menonsa kovan tuulen vuoksi. Onnkesi saimme kutienkin liput iltalaivaan. Se on harmi, että olemme niin myöhään Tallinnassa perillä. No, on meillä silti koko lauantai aikaa kiertää Tallinnassa.
    Hotellimme on virolaista Unique Hotels-ketjua. Voin reissun jälkeen kertoilla hotellista hieman enemmän... Hinta ei ollut paha, 56,50 e/huone/yö sisältäen aamiaisen. Eräs opiskelukaveri oli samaisessa hotellissa kesällä ja suositteli sitä.
    Tänään olen jo pyörinyt ympäri Turkua. Hankin Nordeasta hävyttömän hintaisen matkavakuutuksen, joka kattaa sekä tavarat 400 egeen asti, että henkilövahingot/sairaskulut/tapaturmat 10 000 egeen asti. Hintaa koko lystillä oli 30 euroa. Huh, se kyllä hieman kirpaisi. Forexissa kävin jo matkavaluutatkin vaihtamssa...
    Matkailussa on ehkä parasta se lähtemisen tunne ja odotus ennen matkan alkua... Perillä aika varmaan hurahtaa ohi liiankin nopeasti, vaikka olemmekin maissa kaksi yötä.