Tässäpä tulee visainen meemihaaste neljälle henkilölle, jotka paljastan tämän postauksen lopussa. Tämän meemin bongasin Alcinoen yllyttämänä hänen blogistaan, jossa jouduin puolestani vastailemaan näihin kysymyksiin hänen osaltaan. Koska blogini on viettänyt viime hetket hiljaiseloa, joudun luultavasti hätistelemään teitä jollakin keinoin vastaamaan tähän kyselyyn ja tietysti sen jälkeen laittamaan tämän ristin eteenpäin uusille pahaa-aavistamattomille nettitutuillenne. Valitsin uhrini tällä kertaa sen perusteella, että he eivät ole oikeastikaan tavanneet minua livenä ja joutuvat vastaamaan tähän pelkän mielikuvituksensa/nettitietämyksensä perusteella. Vastaukset komenttilootaani, kiitos!

1) Mitä luulet, että teen työkseni (tai millä alalla)?

(Vihje: entisessä elämässäni tein jotain, mikä liittyi ihmisiin. Nykyään teen jotain erilaista, mutta sekin liittyy tavallaan ihmisiin. :D )

2) Minkävärinen tukka mulla on?

(Vihje: Facebookissa joku sanoi, että todennäköisimmin minulla voi tulla joskus sellainen hetki.)

3) Entä silmät?

(Vihje: Toivoisin, että ne olisivat ruskeat.) 

(4) Miten asun?

(Tässä en auta yhtään!)

(5) Kuinka pitkä olen?

(Olen pippurinen, vaikka en niin pieni, mutta ei myöskään päätä huimaa.)

6) Tyylini on?

(Tässäkään en ohjaile teidän mielikuvianne yhtään!)

7) Yksi perusluonteenpiirre?

(Tätä odotan innolla!)


Seuraavaksi haastan näihin visaisiin kysymyksiin vastaamaan neljä henkilöä, jotka ovat (toivon että joku heistä huomaa tämän):

Ensiksi haastan LordBoredomin, jolla todennäköisesti on parempaakin tekemistä, mutta jonka toivoisin silti tähän vastaavan. Hänen blogiinsa en pääse valitettavasti enää kommentoimaan kun en ole rekisteröitynyt bloggeriin.

Toiseksi haastan Pupucen, jonka kirjoituksista aistin että hän on eräänlainen soulsisterini.

Kolmas nakki napsahtaa Panulle, joka ei varmasti minusta pidä ja tuskin täällä pahemmin käy kääntymässä, mutta jos sattuu näkemään, niin olisi mielenkiintoista kuulla hänen mielikuvansa.

Neljäs "onnekas" on Tearcandy, jonka polut internetissä ovat ristenneet jo pitkään vaihtelevasti omiani.

Kaikki ketkä haluavat ja tuntevat tarvetta voivat puolestani vastata kysymyksiin.