...Tai sitten ei. Miesparka oli ottanut tämän päivän töistä etäpäiväksi minun takiani, että voi viedä minut TYKS:iin leikeltäväksi ja hoitaa sieltä vielä kotiinkin samana päivänä. TYKSissä on tehokasta toimintaa, potilas sisään, seuraava potilas uunista ulos, seuraava sisään... Ei siellä turhaan yön yli tarkkailla. Käskettin soittaa, jos on paljon veren vuotoa. Huomenna saan aamusta sompailla aikaisin sinne sitten tarkastukseen vielä. Muuten kyllä nostan hattua hoitajille ja lääkäreille, mahtavaa työtä. Eihän se heidän vikansa ole.

Niin siis, aamulla kun menimme kiireen vilkkaa autolle (hupsista keikkaa, ajantajuni oli taas pettänyt ja makailin vielä sohvalla alastomana kun mies tuli kertomaan, että nyt tarttis olla menossa jo), niin huomasimme että joku Härmän häjy tai ehkä Jukolan Jussi (tai joku muu muuten vain hiukan daiju ja jälkeenjäänyt) oli käynyt vetämässä autostamme lasin mäsäksi. Kyse on kuskin puoleisesta sivulasista. Mitään ei ollut autostamme viety, ei edes parinkympin arvoisia uusia aurinkolasejani jotka roikkuivat aurinkolipasta. Edes huono ja vanha kasettisoittimemme ei ollut kelvannut. Auton sisus oli lasia täynnä, sitä oli lentänyt aina takapenkille saakka. Auto oli edelleen sisäpuolelta lukossa, eli kukaan ei ollut varmaan edes käynyt sisällä rakkaassa autossamme.

Kiire tuli putsata penkit lasinpaloista, että ehdin ajoissa leikkaukseen. Mies on juuri nyt näyttämässä autoamme poliisilaitoksella.

Sinä saakelin sika, joka teit tuon: mikä järki tuossa oikein oli?! Tunsitko itsesi miehekkäämmäksi tai tuliko teosta muuten jotenki viisaampi ja parempi olo? Näytitkö humalapäissäsi kavereillesi? Pitävätkö he sinua nyt kovempana jätkänä? Saitko edes aggressiosi purettua? Toivottavasti joku on nähnyt sinut itse teossa ja saamme sinut vielä kiinni, senkin pösilö. Hanki uusi pää ja uusi elämä!!!! Onneton olio.

Oikeasti, ihmettelin tosiaankin teon motiiveja; mikä ilo voi olla rikkoa ohimennen lasi pienestä, vanhasta, herttaisesta autosta? EI varmasti kenenkään aivan järjissään olevan työtä.

JOS SATUT ASUMAAN TURUN YO-KYLÄN ALUEELLA, JA NÄIT TAI KUULIT JOTAIN KUMMALLISTA RANTATIEN VARRELLA VIIME YÖNÄ, TAI PERÄTI NÄIT JONKUN AIVOAPINAN RIKKOMASSA RAKKAAN PÖSÖMME LASIA, NIIN OLISITKO NIIN KILTTI JA KULTAINEN, ETTÄ KERTOISIT HAVAINNOISTASI MINULLE?! Saat vaikka pusun palkkioksi. Tai leivon ihan mitä vaan. Rahaa mulla ei ole, muuten saisit sitäkin.

Pienen punaisen pösön puolesta kiukusta kihisten,
chi

...Pösö parka.

p.s. Leikkaus meni muuten hyvin kai, hengissä ollaan. Nukutus oli minusta oikeastaan kiva kokemus, ehkä mussa olis aineksia vaikka narkomaaniksi. ;) Pyydän jo etukäteen anteeksi huonoa vitsiäni.