Mitä ihmettä nuo poliitikot oikein huseeraavat? Ovatko nämä ministerinimitykset jotain vitsiä vai mistä ihmeestä on kyse?! Millä perusteilla nuo ministerinsalkut oikein jaetaan?

Ilmeisesti ei ainakaan sen perusteella, kuka olisi pätevin mihinkin virkaan. Edes kokemuksella ei ilmeisesti ole mitään väliä. Se riittää, kun on osannut "verkostoitua" oikeiden henkilöiden kanssa, eli hyväveliverkostoista tässä on varmasti taas kerran kyse. Ai niin, aina ei tarvitse edes tehdä sitä. Voi tehdä niin kuin Paavo Väyrynen, eli diivailla tai kiukutella kuten pikkulapsi joka ei saa tikkaria, jos ei saa ministerinsalkkua. Puolueen pomot sitten paijaavat ja antavat pikku-Paavolle sen, mitä tämä tahtoo.

Voihan argh.

Pahoittelen näitä lyhyitä tynkäpostauksia. Tällä hetkellä vain elämäni on sellaista pyöritystä, että kerta kaikkiaan en ehdi kirjoittamaan pidempiä juttuja. Työhaastattelu sujui ihan mukavasti ainakin omasta mielestäni, nyt vain jään jännittämään tuloksia. Toukokuun alussa pitäisi selvitä, kuinka käy...

Pietarin matkalle lähtöön enää vain yksi vuorokausi aikaa. Huomenna hankin rahavyön ja matkavakuutuksen matkaa varten. Jos joku osaa kertoa jotain hyviä menovinkkejä tai ravintoloita Pietarista, niin olisi kiva kuulla niitä!