Hihii, heräsin tänään pitkästä aikaa hyvällä päällä. Ihana sanonta suomenkielessä muuten, olla hyvällä päällä tai huonolla päällä. Aivan ihana. Toinen hauska sanonta suomessa on "kirjoittaa ylös". Eglannissahan puolestaan on tapana kirjoittaa alas. Voi herra isä, ja nämä sanakikkailut varmaan naurattavat kaikkia muitakin aivan hurjan paljon. Ähäkutti, tämäpä on minun blogini ja saan täällä kertoa niin hölmöjä juttuja kuin haluan. Olkaa vaan iloisia, etten yritä kertoa mitään vitsejä. x)

Eilinen oli puolestaan paha päivä. Toisinsanoen meneillään on se aika kuukaudesta ja siitä ajasta aina se ensimmäinen päivä on pahin. Silloin, ensimmäisenä päivänä, nimittäin esimerkiksi aivan viaton televisiomainos voi saada neidon kyynelehtimään. On niiiiiiiiiin surkea olo ja yhtäkkiä tästä reippaasta naikkosesta tuleekin maailman surkein vollottaja ja pienin vässykkä. Miesparalla alkaa jo olla näin viiden vuoden kokemuksella aika hyvä pelisilmä naisen kummallisuuksien suhteen. Tuulen ollessa pahimmillaan ja naisen purskahtaessa itkuun ajatuksesta, että mies on lähdössä kebabille kaverinsa kanssa eikä syökään eilisen Napolinpadan rippeitä naisen kanssa, mies teki oikean miehen teon. Mies kantoi naisen sänkyyn ja antoi naisen vollottaa pienenä myttynä suuren rintakehänsä päällä lempi t-paitansa märäksi. Ja kyllä nainen vollottikin. Uhuuuuuuuuuuu-yhyyyyyyy. Ainakin viisi mituuttia. Nainen tuli ajatelleeksi monia vanhoja asioita, joita oikeastaan olisi pitänyt itkeä jo vuosia sitten. Kaikki surulliset asiat valuivat sydämeltä kyynelvirran mukana miehen t-paidalle. Ja lopulta selvittyään nikottelu ja hävetysasteelle, nainen tuli ajatelleeksi että mies ei olisi voinut enää ihanempi olla. Mies oli siinä! Oli vain paikalla, piti kiinni ja silitti. Ei tarvinnut edes sanoa mitään. Voiko toista enää edes enempää rakastaa?!

No niin, ja tästä tunnekuohusta selvittyämme voimme pyyhkiä tuon pahan päivän mielestämme ja keskittyä tähän päivään, joka on hyvä. Tänään vatsassa tuntuu hyvää kihelmöintiä. Se tarkoittaa sitä, että ensimmäistä kertaa tämän uuden vuoden puolella tulee ajatelleeksi sitä, miten kiva on että vuosi vaihtui ja miten mukavasti kutkuttaa, kun ei vielä tiedä, mitä uusi vuosi tuo mukanaan. Mielessä on kypsynyt eräs maalaushanke, joka käsittää seitsemän osaa. Sitä alan tänään maalaamaan. Pensselit ja maalauspohja esille illalla vain. Ihanuus! Lisäksi päätin aloittaa vähän terveelisemmän elämän ja alkaa keskittyä kouluhommiin entistä enemmän. Sen kunniaksi hörpin äsken ison mukillisen Beroccaa ja keräsin voimia. Seuraavana korkkaan tenttikirjani, joka on n. 689 -sivuinen englanninkielinen teos 1900-luvun taiteesta...

Hyvä päivä.