Sairaslomaa vielä viisi päivää jäljellä, enkä ole ihan varma riittääkö sekään. Huomenna täytyy silti mennä jo luennolle. Eilen jouduin olemaan eerittäin tärkeältä luennolta poissa, toivon silti että saan jotenkin kurssin suorituksen junailtua. Väsäsin eilen erään stipendihakemuksenkin. Säikähdin yhtäkkistä kuumeilua, ja soitin TYKSiin. Kuulemma ei ole aihetta huoleen... Luottamukseni kyseistä sairaalaa kohtaan vain ei ole paras mahdollinen. Aika hyvin sairaalan toimintaa kuvaa sekin, että leikkauspäivänä sain vielä kotona kiskoa kyljestäni irti sellaisia nännimäisiä metallitarralappuja, joita ilmeisesti käytettiin leikkauksen aikana sydänkäyrän mittaukseen tai jotain...

Muuten olen keskittynyt lähinnä sairastamiseen. Heräsin aamulla jo ennen seitsemää ja olen viettänyt lempeän venyttelevän rauhallista aamua Isomäen kirjoittaman Gilgamesin tappio-teoksen sekä suurtakin suuremman teekupposen kanssa. Seurailen muita blogeja. Kävin kommentoimassa järkyttävän pitkän kommentin Lord Boredomin blogiin. Pahoittelen kirjoitukseni pituutta, Lord B! Vielä on pitkä liuta blogeja jäljellä, toivottavasti kielenkantani pysyvät kurissa niiden kommenttiosastoilla... Blogit ovat kyllä hauskaa ajan vietettä. Voi olla, että alan tänään jo lukea erinäisten sivuaineiden pääsykokeisiin. Kirjat on jo hankittu. Myös eräs taidehistorian englanninkielinen 1000-sivuinen tenttikirja odottaa lukemista. Sinänsä en tiedä onko lukemisesta leikatulle silmälle hyötyä vai haittaa, kuvittelisin että se tavallaan kuntouttaa silmää.

Ai niin muuten, tilasin kipeänä itsesäälikohtauksen vallassa perjantain ja lauantain välisenä yönä DNA:lta itselleni kytkykauppa-puhelimen. Liittymäni ei sinänsä muutu DNA:n Ilona-liittymästä miksikään, mutta lisäksi saan aivan ihanan puhelimen! 3G puhelin, 500 minuuttia puheaikaa ja 100 tekstaria kuukaudessa alle 35 euroa! Eipä ole muuten paha. Melko reilua, vai mitä! x) Puhelin on Nokian 7390, simpukkamallinen valko-vaaleanpunainen ihanuus. Söpö! Apua, rupean huomaamaan itsessäni Kawaii-kulttuurin piirteitä. No, lisäksi siinä on videopuhelumahdollisuus, kaksi kameraa (3 megapikseliä) ja vaikka mitä hienoa, josta en ihan vielä ole täysin selvillä. Olen sairaslomaillessani myös viettänyt lukuisia tunteja netissä etsien täydellistä kännykkäkorua ja pussukkaa söpöön puhelimeeni, mutta en ole vielä löytänyt niitä. Taidan olla aika kranttu. Jos joku tietää, mistä saisi Täydellisen kännykkäkorun, niin kommenttia vaan komenttilootaan. En malta odottaa, että saan sen luurin! Laitan siitä sitten kuvia tuonnempana.

..Kyllä, elämäni on aivan yhtä tylsää, kuin miltä se kuulostaakin. Ensi viikolla se varmaan tylsenee entisestään, kun mies on työmatkalla Saksassa.

Bling bling! I'm a Material Girl... *laulaa itseironisesti*

(Oikeasti taustalla soi Tori Amosin "The Power of Orange Knickers")