Tänään oli mahtava päivä, olin taidenäyttelyn avajaisissa, ravintolassa syömässä ja illan piti kruunata leffa, jonka kerrankin saisin itse päättää. En edes muista koska olisin viimeksi itse päättänyt, minkä elokuvan haluan mennä katsomaan. Nyt jostain syystä tällainen harvinainen tilaisuus kuitenkin oli, ja päätin että menemme katsomaan the Perfect Strangeria siitä näkemäni trailerin perusteella. Menimme kiireeellä, muutaman minuutin myöhässä ostamaan liput ja menimme kiireellä teatterisaliin.

Ihmettelin hieman raakoja trailereita, ne eivät jotenkin tuntuneet ollenkaan sopivan siihen elokuvaan, jota olimme menossa katsomaan. No, sekin selvisi sitten siinä vaiheessa, kun elokuva alkoi. Olimmekin porhaltaneet kokonaan väärään saliin ja alkamassa oleva elokuva olikin 300. Miehen mukaan (yllättäin) ei voitu vaihtaa enää oikeaan leffasaliin, joten jäin katsomaan ko. elokuvan ja kärsin koko kaksi tuntia.

Kyseessä on spektaakkelimainen, hienosti kuvattu, mutta täysin epäuskottava ja inhorealistisen raaka splätterimäinen toimintaelokuva, jossa Spartan urheat soturit käyvät sotaa Persian armeijaa vastaan. Ärsyttävän mahtipontinen, amerikkalainen ja testosteronia uhkuvan ällöttävän maskuliininen uhoamiselokuva. Ei ole säästelty seksikohtauksia, väkivaltaa eikä verta. En vieläkään ymmärrä, miksi elokuvassa oli hirviömäisen näköisiä ihmisiä; ehkä heillä oli spitaali? Erityisesti monet Persian sotilaista muistuttivat enemmän örkkejä Taru sormusten herrasta -elokuvasta kuin oikeita ihmisiä.

Romanttinen iltani loppui täydellisesti, kun mies meni kaverinsa luo pelaamaan playstationia. Yllättäin en halunnut lähteä mukaan, wonder why... :/

Surkea leffa, älkää menkö katsomaan. Yksi tähti.

Surkea ilta.