383167.jpg

Olen tässä viime aikoina lueskellut useammasta miehisestä blogista tilityksiä siitä, että a. ei pääse treffeille, b. on päässyt deittailemaan tyttöä, joka ilmoittaa että ei halua enempää, mutta miehessä ei ole mitään vikaa, c. ei saa seksiä sitten millään keinolla. Itse olen jo vuosikaudet seukkaillut ihan vakavissani, mutta silti haluaisin jotenkin olla avuksi näille miesparoille. Tässä on muutamia listattuja asioita, joita mielestäni kannattaa tehdä ja mitä ei missään tapauksessa kannata tehdä, jos on kiinnostunut naisesta ja haluaa tehdä tähän vaikutuksen. Nämä ovat vain omia henkilökohtaisia mielipiteitäni sekä havaintoja, jotka perustuvat omiin sinkkuaikaisiin virityksiini, sinkkukavereideni tilitiyksiin miehistä sekä havaintoihin, joita olen tehnyt vuosien varrella mieheni muutamasta kaverista, jotka ovat oikeasti ihan kivoja, mutta eivät ole varmaan koskaan seurustelleet saati tehneet muuta muiden kuin naisten kanssa, joiden nimi loppuu .jpg.

Toivottavasti nämä eivät loukkaa ´ketään, se ei ole tarkoitus. Toivottavasti tästä olisi ihan oikeasti jollekin jotain vinkkiä. Joka tapauksessa, tämä kannattaa ottaa osaksi myös huumorilla eikä tulkita näitä ryppy otsassa.

DEITTAILEVAN MIEHEN MUISTILISTA

1. Näytä kiinnostuksesi. Jos olet aidosti kiinnostunut naisesta, millä tasolla tahansa, näytä se hänelle. Ei me mitään ajatusten lukijoita olla.

2. Ole oma itsesi. Jos esität jotain muuta mitä olet, sen huomaa.

3. Huomioi kiinnostuksesi kohde. Älä puhu tuntikausia venäläisestä kirjallisuudesta, jos ei se kiinnosta deittiäsi. Ole huomaavainen, pienet eleet kuten oven avaaminen, tuolin tarjoaminen jne. huomataan kyllä. Jos ajattelet, että hänellä on kauniit silmät, joihin voisi hukkua, sano se. Kohteliaisuuksia saa ja pitää kertoa, jos tarkoittaa niitä. Mieti, mikä deittiäsi kiinnostaa ja mikä hänestä olisi mukava puheenaihe. Jos deittisi selvästi nauttii väittelystä, sitten voi vaikka väitellä. Jos nainen ei ole sitä tyyppiä, ei kannata alkaa haastamaan mitään väittelyä, nainen saatttaa ihan oikeasti suuttua.

4. Ole romanttinen. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi söpöä tekstiviestiä. Itse muistan yhä miten kauniita tekstareita ja runoja eräs poikaystäväehdokkaani lähetteli. Ongelmaksi osoittautui vain se, että en ollut ainoa, kenellä hän niitä lähetteli, vaan mm. kämppäkaverini sai osansa niistä. Romanttisuus voi tarkoittaa myös esimerkiksi sitä, että kun olet menossa tapaamaan naista, taitat ohimennen vaikka kukkivan tuomen oksan ja ojennat sen hänelle. Jos menette elokuviin, menkää naisen valitsemaan elokuvaan, älä pakota häntä katsomaan kahta tuntia jotain, mikä ei voisi häntä vähempää kiinnostaa. Kauniilla naisella voi olla useampiakin kiinnostuneita yrittäjiä ja puhelinnumeron kerjääjiä samaan aikaan, siksi on järkevää jollakin tavoin erottua muista. Se ei ole mitenkään vanhanaikaista, että mies maksaa aluksi treffeillä. Kyllä se tekee ihan oikeastikin hyvän vaikutuksen. Paitsi jos nainen vaatii saada maksaa itse, niin anna hänen sitten maksaa. Jos olet p.a., ei kannata keksiä mitään kallista treffailuaktiviteettiä. Kesällä vaikka puistossa istuminen ja jäätelöllä käynti voi olla ihan romanttista. Älä nyt kuitenkaan maksasta laskuasi naisella joka tapauksessa. Minusta toimivin käytäntö olisi sellainen, että jos mies esimerkiksi ostaa leffaliput, olisi naiselta ihan fiksua ostaa vaikka yhteinen karkkipussi. x)

5. Ole aloitteellinen. Jos olet kiinostunut naisesta, sinun tulee osoittaa se hänelle selvästi. Moni nainen ei periaatteesta halua ottaa ensiksi yhteyttä, vaikka olisi miten kiinnostunut. Jos nainen on viimeksi ottanut yhteyttä ja hänestä ei sen jälkeen kuulu mitään, voi syynä olla se, että hänen mielestään on sinun vuororsi tehdä aloite.

6. Älä etene liian nopeasti äläkä liian hitaasti. Jos nainen joutuu käymään kanssasi treffeillä monta kertaa ilman että yrität edes suudella häntä, se tulkitaan helposti niin, että et olekaan kiinnostunut kuin kaverimielessä. Pahimmassa tapauksessa nainenkin alkaa silloin ajatella sinua kaverina. Toisaalta, jos yrität koko ajan hakea pelkkää fyysistä kontaktia etkä halua keskustella, sinut voidaan helposti ymmärtää niin, että sinulla ei ole mielessä mitään muuta. Jos haluat seksiä, niin go for it, _tee_ jotain asian eteen. Älä ainakaan ala puhumaan siitä. Ennen seksiä ei ole mitään syytä keskustella edellisten seksikumppaneiden määrästä tai alkaa syvällinen pohdinta siitä, olisiko jo hyvä aika siirtyä siihen seuraavaan vaiheeseen. Jos nainen ei halua, syynä ei välttämättä ole se, etteikö hän haluaisi, vaan hän saattaa esimerkiksi olla sinusta kiinnostunut aivan vakavissaan ja pelkää, että et ole enää kiinnostunut seksin jälkeen. Voi myös olla, että jos nainen ei halua vielä, hän ihan oikeasti haluaisi ensin tutustua enemmän ja vasta sitten harrastaa seksiä. Voi olla tietenkin, että nainen on myös päättänyt, että et ole sittenkään hänen tyyppiään eikä hän haluakaan mitään sen enempää. Jos nainen sanoo ei, niin se myös tarkoittaa ei ainakin sillä kertaa. Jos silti vielä jaksaa vongata, antaa itsestään aika huonon kuvan. Jos tulee torjutuksi, ei se kuitenkaan aina välttämättä tarkoita sitä, etteikö nainen olisi kiinnostunut. Jos tulet torjutuksi, älä ainakaan suutu siitä ja ala vaatia naiselta jotain perusteluja, miksi nyt ei käynyt. Älä etene myöskään liian nopeasti. Jos olette tunteneet vasta muutaman kuukauden, älä ala puhua mistään yhteen muttamisesta äläkä ainakaan vauvojen hankkimisesta. Älä ainakaan ala suunnitella ääneen nimiä yhteisille lapsillenne. Mielessäsi voit toki laatia vaikka 20-vuotissuunnitelman, mutta sitä ei ehkä kannata kertoa ennen aikaisesti tälle toiselle osapuolelle.

7. Älä puhu ällöttäviä juttuja. Naisten kanssa, joihin haluat tehdä vaikutuksen, ei välttämättä kannata puhua ihan samalla tavalla kuin miespuolisten ystäviesi kanssa. Ei siis kannata ottaa puheeksi mitään ruumiin toimintoja. Sellaiset ovat aika varma turn-off. Myös jotkut typerät puujalkavitsit tai seksistiset, rasistiset tai tietokoneisiin liittyvät vitsit kannattaa ehkä jättää kertomatta.

8. Älä pidä liian montaa rautaa tulessa. Ei kannata deittailla montaa naista samaan aikaan, vaikka et olisikaan mitään luvannut vielä kenellekkään. Jos jäät touhusta kiinni, sinulla ei käytännöllisesti ole enää mitään mahdollisuuksia. Naisten kavereiden kanssa on myös hyvä tulla toimeen, mutta jos osoitat vääränlaista kiinnostusta naisen ystäviä kohtaan, se on myös todella paha virhe.

9. Katso vähän peiliin ennen kuin lähdet kotoa. Mikään ei ole kauhean monista naisesta kamalampaa kuin se, jos miehellä on liian lyhyet housut. Jos nilkkasi näkyvät housujesi ja kenkiesi välistä, on sinulla liian lyhyet housut. Älä myöskään tunge paitaa houisuihin, se on ihan karsean näköistä. Parturissa kannattaa käydä aina joskus, tai ainakin näyttää siltä että huolehtii itsestään. Haiseva hengitys liian lähellä on aika hirvittävä kokemus, samoin hien haju. Älä kuitenkaan lotraa liikaa sitä partavettä ja deodoranttia. Muistan vieläkin erään tyypin, kenen kanssa kävin joskus treffeillä. Hän oli aivan kauhean kiva ja mukava tyyppi, todella hyvännäköinen ja muutenkin kiinnostava. Mieleen jäi silti päällimmäiseksi kauhea partaveden lotraus. Oli oikeasti vaikea olla liian lähellä sen partaveden takia, oli vaikea hengittää. Haju tarttui myös vaatteisiini. Toinen tyyppi, se samainen joka lähetteli kauniita runoja ja tekstareita liian monille naisille, omisti aivan hirveät kengät. Hänen tyylinsä oli rockabilly, ja hänellä oli jalassaan ihan hirveät teräväkärkiset spittarit, joilla hän jatkuvasti liukasteli. Ne kengät jäivät myös ystävieni mieleen. Olisin voinut silti vielä sulattaa ne kengät, mutta tyyppi teki erittäin pahan virheen koettaessaan pitää peliä myös kämppikseni kanssa. Jos kutsut naisen kotiisi, ehkä kannattaisi tsekata, ettei kämppäsi ole mikään sikolätti. Pahimmassa tapauksessa naiselle valkenee sitä kautta se siivoamisen määrä, mitä yhteiselo kanssasi jonakin päivänä hänelle tuottaisi.

10. Älä tekeydy naisen ystäväksi. Jos et ole oikeasti kiinnostunut naisen ystävyydestä, älä tekeydy hänen ystäväkseen. Jos olet oikeasti kiinnostunut seurustelemaan tai pääsemään lähituntumaan muuten naisen kanssa, älä esitä hänen ystäväänsä vain ollaksesi hänen lähellään. Todelliset motiivisi paljastuvat kuitenkin viimeistään, kun olet kännissä ja teet jonkin tökerön lähentely-yrityksen. Naisesta tuntuu silloin, että oletkin koko ajan huijannut häntä etkä ole ollutkaan ystävälle osoitetun luottamuksen arvoinen. Jos joudut ystävämies kategoriaan, sinulla ei ole kauheasti mitään mahdollisuuksia tulla vakavasti varteenotetuksi muuten. Jos haluat oikeasti olla naisen ystävä, älä pilaa sitä kännissäkään heittämällä jotain typerää "sä olet muuten helvetin seksikäs nainen tai "onko sulla aina ollut noin isot tissit" -juttua. Se ystävyys voi kaatua siihen.

11. Älä renttuile. Älä vedä kaatokännejä joka viikonloppu, äläkä osoita, että ryyppääminen on hauskin harrastuksesi. Ei kannata myöskään narkata, vaikka sitä nyt ei kyllä kannata muutenkaan tehdä. Äläkä ole mikään väkivaltainen sonni, joka uhoaa kännissä kaikille.

Tässä pähkinänkuoressa lyhyt deittiopas miehille. Tiedän, kauhean pinnallisia jotkut noista asioista, mutta olinpahan rehellinen. Nämäkin jutut ovat aika lailla naiskohtaisia varmaan, mutta ainakin minä ja varmaan aika moni ystävistänikin voisi vaikka allekirjoittaa nämä teesit.

Kaiken kaikkiaan, ei se niin vakavaa ole! Ei siitä kannata masentua, jos saa yhdeltä naiselta pakit. Eikä vielä siitäkään, vaikka saa monelta. Älä ainakaan katkeroidu ja ala vihata naisia! Se nimittäin näkyy ja silloin mahdollisuutesi pienenevät entisestään.

Niinkuin näkyy, loppujen lopuksi meidän kanssa on ihan helppo pärjätä. Ei me naiset mitään kauhean pahoja olla.  Jos on jotain kysyttävää, niin antaa palaa!