285342.jpg

Marc Chagallin Bonjour Paris näytti tänään kauniilta.

Tulin juuri hetki sitten töistä, söin eiliset intialaisen ruoan tähteet ja rojahdin tietokoneelle. Nimenomaan rojahdin ja väsähdin. Kun on hiukkasenkin kipeänä töissä, se todella tuntuu ja väsyttää Kun univaje on jo pitkään vaivannut, kun uni ei vain tule ja jos tulee, niin se on katkonaista tai näkee pahoja unia. Silloin ei jaksa kuin rojahtaa.

Odotan kultaani kotiin. Toivon, että saan käpertyä kainaloon pieneksi ja väsyneeksi mytyksi ja vain olla. Olla, ja kenties nukkua.

p.s. Lisäys myöhemmin.. Sunnuntain iloksi tein netissä testin, joka omasta valokuvasta tunnistaa yhdennäköisyyksiä julkkisten kanssa. Täältä kyseinen testi löytyy.. Aika erinäköisiä look-alike kandidaatteja ehdotti minulle; tuloksena mm. Piper Perabo (64%), Ashley Olsen (64%), Helen Hunt (64%), Shiri Appleby (66%), Katherine Heigl (70%), Emma Watson (70%), Kristine Hermosa (72%), Thora Birch (73%) ja Hayden Panettiere (74%). Päätin olla ovela ja skannasin vielä toisenkin kuvan itsestäni kyseiseen testiin, ja nyt vastauksena oli Katherine Heigl (76%), Samaire Armstrong (74%), Julia Stiles (73%), Ninet Tayeb (72%) ja Olivia de Havilland (71%), Charlie Brooks (71%), Kate Winslet (71%), Michele Rodriquez (71%), Audrey Tautou (70%) ja Rachael Leigh Cook (70%). Ähäkutti, teinpäs testin vielä kolmannenkin kerran! Tällä kertaa tuloksena oli: Matsu Takako (76%), Priscilla Presley (75%), Audrey Tautou (75%), Julianne Moore (74%), Kristine Hermosa (74%), Shu Qi (73%) jne...

Verrattoman viihdyttävää ajanvietettä väsyneille aivosoluilleni! Mielenkiintoista oli, miten paljon nuo ehdotukset look-alikeista poikkesivat toisistaan, mutta silti mm. Katherine Heigl, Audrey Tatou ja Kristine Hermosa tulivat eri kuvilla monta kertaa. Miehen mukaan samaa näköä löytyy... Itse en osaa sanoa.