306673.jpg

Jouluksi toivoisin lunta. Toivon, että ilmatieteen laitoksen ennustuksista huolimatta Turussa ei sunnuntaina olisi +7 lämmintä, vaan -7 miinusta. Sopivasti pakkasta ja mukavasti lunta. Jääkukkasia ikkunalasissa ja kylmät lattiat aamulla varpaille.


Toivoisin, että joulurauhasta tulisi todellinen. Toivon, ettei yksikään lapsi joutuisi katsomaan vanhempiensa kännistä riitelyä. Toivon, ettei yksikään nainen saisi mustaa silmää tänä jouluna mieheltään lahjaksi.

Toivon, ettei syttyisi yhtään tulipaloa. Jos ihmiset polttavat kynttilöitä, toivottavasti he myös vartioivat niitä.

Toivon, että kenelläkään ei olisi niin kiire maalle joulun viettoon tai sukulaisiin, että olisi pakko ohitella ja aiheuttaa vaaratilanteita muille liikenteessä.

Toivon, että saan viettää rauhallisen ja rentouttavan joulun rakkaimpani kanssa. Paljon kynttilänvaloa, pipareita ja omaa aikaa. Ei kiirettä minnekään.

Hyvää joulua, toivoo chi

p.s. Jos haluat tuoda lahjoja, jokin seuraavista voisi olla kiva: 1. Jokin jännittävä, paksu romaani, mieluiten dekkari, 2. Karaoke-setti, 3. jumalaisen kaunis koru, 4. söpö pyjama, 5. valkoinen orkidea, 6. liput teatteriin, 7. hyvä lautapeli, 8. hyvä elokuva, jota en ole vielä nähnyt ;)