Nyt liikkuu päässäni taas niin paljon asioita, että on vaikea aloittaa... Tapahtumiin liittyy Tyttö ja liuta muitakin ihmisiä. Tyttö on 18 v täyttänyt, ujon oloinen tyttö, joka erityisesti kännissä aina repäisee ja koittaa surutta iskeä häntä huomattavasti vanhempia valmentajiaan. Erityisesti toiseen valmentajaansa tyttö on omien sanojensa mukaan (internetin keskustelupalstalla käymiensä keskustelujen ja viestien) mukaan todella ihastunut. Tyttö ei kunnioita kummankaan valmentajansa avoliittoja pätkän vertaa, ja tyrkyttää itseään aika häpeilemättä näille, olivatpa valmentajien elämänkumppanit läsnä tai eivät. Tämä herättää tietysti erittäin, erittäin pahaa verta ja fiiliksiä valmentajien avovaimoissa. Myös muut urheiluseuran naiset ovat asiasta pikkutytölle erittäin käärmeissään. Kaikki syyttävät helposti nimenomaan tätä tyttöä asiasta.

Kukaan ei pahemmin ole kiinnittänyt huomiota näiden valmentajien käytökseen. He ovat tytölle kaverillisia, eivätkä pidä hänen kanssaa mitään valtaetäisyyttä, niinkuin eivät muidenkaan harrastajiensa kanssa. Silti tätä teinityttöä fyysisesti "kiusataan" kaverillisesti selvästi enemmän kuin muita, koska tyttö seuraa kantapäillä palvovan cockerspanielin tavoin ja on onnellinen kaikesta huomiosta, mitä saa osakseen. Kun ollaan uimassa, juuri tätä tyttöä on "kaverillisesti" heiteltävä veteen jne.

Tyttö kirjoittelee elämästään nimimerkin varjossa netissä täysin avoimesti, eikä ymmärrä, miten helppo hänet tai nämä valmentajat on hänen kirjoituksistaan tunnistaa. Tyttö kertoo myös valmentajista vanhemman kanssa suudelleensa ja harrastaneensa seksiä. Toisaalta hän joissakin viesteissä hehkuttaa, miten ihmeellistä on, että hän, 18 v tyttö, on valmentajiensa kanssa aamuun asti pelaamassa pleikkaria ja ryyppäämässä. Hän ei kerro, että oikeasti on kyse siitä, että valmentajat avovaimoineen olivat viettämässä ensin neljästään elokuvailtaa, minkä jälkeen miehet alkoivat pelata yhdessä. Toinen avovaimoista oli menossa seuraavana aamuna töihin ja toinen väsähti ja meni makuuhuoneeseen nukkumaan. Tyttö ei kerro, että hän itse tupsahti baarista päin valmentajansa luokse, koska hänellä ei muka ole rahaa mennä kotiinsa taksilla baarista päin. Tyttö saa kaiken netissä kuulostamaan siltä, kuin nämä miehet olisivat nimenomaan kutsuneet hänet tilaisuuteen, jota on salassa avovaimoilta vietetty.

Pieni tyttö on tietysti ihastuksensa pauloissa, ei voi mitään tunteilleen ja nauttii valmentajiltaan saamasta kaverillisesta (toisen tapauksessa ehkä hieman toisenkinlaisesta, jos tytön puheieta on uskominen) huomiosta. Koska aikuiset miehet eivät vaikuta suuremmin välittävän avovaimojensa tunteista tässä asiassa, miksi tytönkään pitäisi? Miehet omalla käytöksellään provosoivat tyttöä käyttäytymään tällä tavalla. Kun toinen avovaimoista saa vihdoin tarpeekseen koko tilanteesta, ja ilmoittaa että tälle asialle on nyt tultava loppu ja että kyse on törkeästä käytöksestä paitsi tytön, myös miesten taholta, joudutaan vihdoinkin miettimään tilannetta. Miehet sekä tyttö kenties luulivat, että kukaan ei huomaa, että pelissä on näennäisesti viattoman flirtin lisäksi parin avoliiton verran parisuhteita sekä teinitytön mielipuolinen ihastus. Aikuiset miehet niin mielellään koettavat sysätä kaiken vastuun asiasta tytön niskoille.

Kuka tässä loppujen lopuksi onkaan pahis? Missä menee valmentajan vastuu ja valmentajan ja oppilaan välisen suhteen rajat? Missä menee ylipäätään kaveruuden väliset rajat? Jos mukana on aimo annos flirttiä, voidaanko väittää, että on kyse pelkästä kaveruudesta? Onko kaveruuden kaapuun puettu flirtti oikein seurustelukumppaneita kohtaan? Miten pari vuotta sitten kuvioihin tulleesta pienestä tytöstä, jolla on hammasraudat suussa, voi kehittyä miehiä nielevä vamppi, riidankylväjä?

Lisäksi miehet eivät tienneet, että tyttö kirjoittaa netissä elämästään ja tuntemistaan ihmisistä kaiken, ja että viattomat pikkuflirtit sekä tilanteet, joissa oikeastikaan ei ole mitään pahaa, päätyvät kaikki internetiin ihmisten luettavaksi liioteltuina ja väritettyinä entisestään. Tarina muuttuu aina sen mukaan, kuka tarinassa on kertojana. Tytön mukaan kyse on mielettömän siististä jutusta, hän on valmentajien ylin ystävä ja tottakai aikuisilta miehiltä saatu huomio voittaa räkänokkaisten teinipoikien antaman huomion mennen tullen. Koska aikuiset miehet jollakin tavalla reagoivat pieneen tyttöön, voi tytön päässä kehittyä kuvitelmia siitä, että miehet ovatkin oikeasti hänestä kiinnostuneita.

Aikuisten miesten mukaan kyse on teinitytön ihastuksesta, joka on täysin hallitsematonta ja eivät he voi mitään sille, että tyttö on ihastunut. Tytön käytökselle ei muka voi tehdä mitään. Toinen avovaimoista uskoo tämän selityksen, ja toinen on asioita aika paljon mietittyään tullut siihen tulokseen,. että nämä aikuiset miehet ovat syntyneeseen tilanteeseen oikeasti paljon enemmän syypäitä kuin teinityttö, josta he rakentavat pääasiallista syntipukkia. Tämä avovaimo ilmoitti miehelleen, että jos ei tilanne muutu, niin hän ei ainakaan jää enää katselemaan sitä, millaiseksi tilanne kenties voi vuosien myötä muuttua. Tämä valmentaja on on luvannut muuttaa radikaalisti käytöstään ja ottaa vastuun myös omasta käyttäytymisestään, vaikka hän ei olekaan niin paljoa tytön käytöstä provosoinut kuin toinen valmentaja. Tämän muutoksen hän kuitenkin tekee vasta, kun hänet on laitettu selkä seinää vasten ja vaadittu, että hänen on otettava vastuu omasta käytöksestään. Toinen valmentajista kenties jatkaa edelleen "viatonta" peliään pahoittaen avovaimonsa mieltä ja herättäen tytössä turhia toiveita. Mielessä herää kieltämättä ajatus myös valmentajan aseman väärinkäytöstä. 

Missä menee ylipäätään ihmisten moraali? Kunnioitus?

Sellaista se on urheiluseurassa, jossa "kaikki ovat yhtä suurta perhettä". Aika sisäsiittoinen perhe, vai mitä?

Edellä esitetty kertomus voi olla joko täysin fiktiivinen tai täysin todellinen, sen voi lukija itse päätellä. Joka tapauksessa tämä tarina kertoo paitsi ihmissuhteista, ihmissuhdepeleistä, myös parisuhteista ja oman sekä muiden suhteiden kunnioittamisesta... Tai kunnioituksen puutteesta.